Wat is de GSV Excalibur?

GSV (Geschiedenis Studenten Vereniging) Excalibur is de studievereniging verbonden aan de opleiding Geschiedenis van de Radboud Universiteit. Voor studenten geschiedenis aan de Radboud Universiteit biedt de vereniging op ongedwongen wijze een groot aantal voordelen zowel op studiegebied als ook op sociaal vlak. Iedere geschiedenisstudent is van harte welkom bij de vereniging en nagenoeg alle geschiedenisstudenten zijn ook lid van de vereniging. De vereniging kent geen ontgroeningen of dergelijke verplichtingen waardoor de invulling van het lidmaatschap voor iedere student geheel aan zichzelf is.

Wat biedt de GSV Excalibur mij als student?

  • Studieboeken met korting;
  • De mogelijkheid om een groot aantal studiegenoten te ontmoeten;
  • Ontspannende activiteiten;
  • Studiegerelateerde actviteiten;
  • Ondersteuning bij je studie;
  • Verschillende kortingen en acties met de GSV pas;
  • Het eigen Historisch Institutioneel Tijdschrift (HInT);

Studeer je geen geschiedenis (meer), maar wil je toch verbonden zijn aan de studievereniging? Dan kun je je ook inschrijven als gastlid of donateur! Hiervoor kun je contact opnemen via het e-mailadres excalibur@let.ru.nl

Hoe schrijf ik mijzelf in?

Lid worden van GSV Excalibur kan op elk moment gedurende het collegejaar. Je kunt jezelf inschrijven door een inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier kun je hieronder downloaden als docx.- of pdf.-bestand.

Nadat je het formulier hebt ingevuld kun je het digitaal opsturen naar excalibur@let.ru.nl, langsbrengen op de verenigingskamer (Erasmustoren, kamer 12.11) of via de post versturen naar: GSV Excalibur, Erasmusplein 1, 6525 HT Nijmegen, kamer 12.11.

Let op: Het formulier is niet geldig als het niet ondertekend is. Op het moment van ondertekenen moet je achttien jaar of ouder zijn. Ben je nog geen achttien jaar oud, dan moet het formulier ook ondertekend worden door je wettelijke vertegenwoordiger (je ouder of verzorger). Op het moment dat jij jezelf inschrijft wordt van jou verwacht dat je kennis hebt genomen van de Statuten, het Huishoudelijk Reglement en het privacystatement van de vereniging. Nadat je inschrijving is verwerkt zal je een bevestiging ontvangen.

Je gegevens worden, zoals vermeldt in het privacystatement, verwerkt in het digitaal administratieprogramma Conscribo en fysiek bewaard achter slot en grendel. Indien je je gegevens digitaal aanlevert zullen deze digitale gegevens na verwerking verwijderd worden, hetgeen je bevestigd zult krijgen.