Menu Sluiten

Bestuur – GSV Excalibur

Dionne Wilbrink

Mijn naam is Dionne Wilbrink en zal dit collegejaar de rol van voorzitter op me nemen. Ik ben 24 jaar oud en zit in het derde jaar van de bacheloropleiding geschiedenis. Ik ben geboren in Eindhoven, maar heb vier jaar geleden de plek waar ik ben opgegroeid verruild voor Nijmegen om aan een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen. Na twee jaar rechten, besloot ik toch om iets anders te gaan doen en geschiedenis te studeren. Dit is voor mij nog steeds de beste keuze die ik ooit heb gemaakt, ik voelde me bij geschiedenis meteen helemaal op mijn plek. Dit kwam door de opleiding en de vakken die ik volgde maar ook zeker door de GSV. Daarom ben ik blij dat ik mezelf nu voorzitter mag noemen van de leukste studievereniging!

Ik hoop dat we er dit jaar weer een gezellig, mooi en zeker ook leerzaam jaar van gaan maken met een hoop memorabele momenten. Om dit te laten slagen, mag je altijd bij mij aankloppen als je vragen of opmerkingen hebt over de vereniging, maar natuurlijk ook gewoon voor een goed gesprek!

Nicolette Oosterom

Yo! Ik ben Nicolette, tot maart 21 jaar oud en afkomstig uit het mooie Waddinxveen, gelegen in het Groene Hart van de Randstad. Daarnaast heb ik de eer dit jaar de secretaris te mogen zijn van de GSV. Dit houdt in dat ik veel bezig zal gaan zijn met de archieven en de meer recente documentatie van de vereniging, waarbij ik mijn passie voor de Nederlandse taal (die toch nét iets minder groot is dan mijn passie voor geschiedenis) goed kan gebruiken. Mijn vrije tijd vul ik graag op met fietstochtjes maken, fotpgraferen, een goed boek en als ik tijd over heb studeer ik ook nog wel eens.

Michiel de Groot

Hey! Ik ben Michiel de Groot en ik ben dit jaar ook de penningmeester van de GSV! In mijn vrije tijd speel ik graag wedstrijden met ons GSV vriendenteam FC Meer Pinten Dan Punten (altijd plek voor liefhebbers van de derde helft), ga ik af en toe als ik er zin in heb naar de sportschool en kijk ik vooral graag films en series. Qua Geschiedenis ligt mijn interesse vooral in de Oudheid en geschiedfilosofie, dus als je eens uit alle Politieke en Culturele geschiedenispraat wil ontsnappen wil ik daar altijd over sparren! Net als vorig jaar verheug ik mij in het komend jaar er weer op om interessante formele evenementen te organiseren met de Onderwijs- en Lezingencommissie.

Mo Quirijnen

Hallo daar, ik ben Mo Quirijnen en dit jaar het algemeen bestuurslid interne betrekkingen van de gsv. Wat dat alleemaal inhoudt kan je lekker in het huishoudelijk regelement en het beleidsplan lezen (wat ik zeker aanraad!), maar verder ga ik even lekker over mezelf vertellen. Om te beginnen met de standaarddingen: ik kom uit Brabant en ben geboren op 15 maart, 1998; mijn hobbies zijn dungeons&dragons spelen, creatief schrijven, strips lezen, en achterover hangen terwijl ik goede muziek luister (Hip-hop, jazz, en black metal hebben de voorkeur). Ik ben geschiedenis in de eerste instantie gaan doen om een beter begrip te krijgen van onze samenleving, maar ik moet eerlijk zeggen dat hoe meer ik leer, hoe minder ik het gevoel heb dat ik ook maar iets begrijp.

Jordi Muriel Kneepkens

¡Hola! Ik ben Jordi en ik zit dit jaar in het bestuur van de GSV. Ik zal de functie algemeen bestuurslid externe betrekkingen vertegenwoordigen en ga de vereniging vertegenwoordigen wanneer wij met externe partijen te maken hebben (zoals met de SGN of met regionale bedrijven). Ik ga tevens samen met de Reiscommissie de GSV-Reizen organiseren.

Om meer over mij te vertellen: ik beschrijf mij graag als een goede vriend, en probeer het ook zo goed mogelijk te zijn. Ik lach om je slechte grappen, maar zal ook luisteren met al mijn aandacht wanneer jij dit nodig hebt. Weet en vergeet niet dat mijn deur altijd open staat als je bij mij iets kwijt wil, altijd!

Sam Ockhuijsen

Mijn naam is Sam en ben 24 jaar oud en kom uit Nijmegen. Dit jaar mag ik mij Algemeen bestuurslid Media noemen van deze mooie vereniging. Sinds mijn eerste jaar ben ik actief en heb ik in vele commissies gezeten. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor onder andere de social Media en promotie van de activiteiten.

Op studiegebied ben ik erg geïnteresseerd in politieke geschiedenis in de 20ste eeuw en de geschiedenis van Nijmegen.

Naast mijn studie vind ik het leuk om naar sport te kijken (vooral voetbal en wielrennen), of zelf te voetballen. 

Ik hoop samen met iedereen er een mooi verenigingsjaar van te maken.