Bestuur – GSV Excalibur

Jochem Kruit

Lieve leden, mijn naam is Jochem Kruit en dit jaar vervul ik de functie van voorzitter van ons mooie 37ste bestuur. Na twee eerdere studies op de RU die mij minder bevielen, bevind ik me momenteel in het derde jaar van de bachelor geschiedenis. Hoewel wellicht enigszins afgezaagd ligt mijn interesse met name bij de periode 1914-1945, waarnaast ik ook een voorliefde heb voor de klassieke oudheid. Naast mijn bestuursfunctie en studie werk ik ook als schrijfcoach op de universiteit en ben ik voor het huidige collegejaar tevens verkozen tot campusdichter van de RU – naast deze meer officieuze zaken houd ik mij dus ook heel graag bezig met schrijven. Verder houd ik veel van koken, vinyl, bergwandelen en een (speciaal)biertje op zijn tijd. Natuurlijk hoop ik je graag eens te spreken op een van onze activiteiten!

Thom Tolboom

Hallo allemaal! Ik ben Thom en ik mag dit jaar de functie van penningmeester gaan vervullen. Ik ben 21 jaar oud en ik ben nu bezig aan mijn vierde jaar op de opleiding Geschiedenis. Mijn favoriete aspect hiervan is zelf de archieven induiken om onderzoek te doen, maar ik vind het ook heel leuk om nerderige gesprekken te hebben over historiografie of geschiedfilosofie! Naast mijn studie ben ik graag actief bezig door buiten te gaan wandelen of fietsen. Basketballen, een pijltje gooien (met een pintje in de hand) en een goed boek lezen zijn andere hobby’s van me. Maar mijn grootste hobby dit jaar is natuurlijk de GSV, en in het bijzonder het organiseren van toffe activiteiten en veel lol hebben met alle prachtige geschiedenisstudenten. De GSV is voor mij altijd een hele fijne plek geweest waar iedereen welkom is en geaccepteerd wordt, en dat zal dit jaar niet anders zijn. Samen gaan we er ongetwijfeld weer een geweldig jaar van maken!

Jara van Schijndel

Hoihoi allemaal, mijn naam is Jara van Schijndel en ik ben dit jaar Secretaris en Algemeen bestuurslid Interne Betrekkingen bij de GSV. Momenteel zit ik in mijn 4e bachelor jaar van de opleiding Geschiedenis. Op het gebied van geschiedenis houd ik mij voornamelijk bezig met Cultuurgeschiedenis, maar ik maak ook graag een uitstapje naar Politieke geschiedenis. Mijn favoriete vak van de opleiding is dan ook ‘Politieke Cultuur’, een vak dat binnen het verdiepingspakket van Cultuurgeschiedenis valt in het tweede jaar. Naast geschiedenis ben ik dol op spelletjes, ga ik graag met (of zonder) de GSV naar een festival en speel ik wedstrijden in de mooie sport Badminton. Wil je meer over me weten? Dan volgen hier een paar favoriete dingen van mij. Mijn lievelingsdier is een olifant, mijn lievelingskleur is lichtblauw (als is het politiek correcte antwoord natuurlijk GSV-paars), mijn favoriete vakantieland is Italië en ik ben dol op carnavalsmuziek.

Kim Lempereur

Hallo lieve mensen, mijn naam is Kim Lempereur en ik zal dit jaar de positie van bestuurslid externe betrekkingen bekleden. Enerzijds betekent dit dat ik me dit jaar veel bezig zal houden met externe partijen zoals de SGN of, meer lokaal, onze stamkroeg Camelot. Daarnaast houdt deze functie ook in dat ik normaliter veel bezig zou moeten zijn met de reizen van de GSV. Nu staat dit, door ons nieuwe normaal, op een ietwat lager pitje maar zijn we nog immer druk bezig om ook hier nog iets leuks van te maken wanneer dit weer mogelijk is. Als ik niet bezig ben met de GSV vind ik het supergezellig om met vrienden af te spreken om te borrelen of samen te koken onder de muzikale begeleiding van pareltjes als Madness, The Beatles en Foo Fighters. Daarnaast hou ik wel van een spelletje of game op zijn tijd (oja we hebben ook een gamegezelschap voor de geïnteresseerden) of een goede film met een grote kop thee op de bank, heerlijk. Ik ben na eerdere studies aan deze studie begonnen en ik moet zeggen dat ik, mede door de GSV, eindelijk op mijn plek zit. De vereniging heeft er voor mij voor gezorgd dat ik veel nieuwe mensen heb mogen ontmoeten en zelfs goede vriendschappen heb mogen sluiten. Ik hoop dat ik dit door mag geven dit jaar en (nieuwe) studenten net zo welkom mag laten voelen als dat ik mezelf voelde!

Anne-Jet Bults

Hai lieve GSV’ers! Ik ben Anne-Jet Bults en heb dit jaar de eer om de functie Algemeen Bestuurslid Media te vervullen. Ik ben 24 jaar oud en ook ik zit in mijn vierde Bachelorjaar op de opleiding Geschiedenis. Ik heb een fascinatie voor al het vreemde, duistere en enge in de geschiedenis. Denk hierbij aan de Zwarte Dood of Jack the Ripper. Maar ook koloniale geschiedenis vind ik zeer interessant. Het liefste houd ik mij dan ook bezig met de zeventiende tot er met de negentiende eeuw. Naast studeren lees, teken en schilder ik graag. Ook bezoek ik graag musea en houd ik erg van kunst(geschiedenis). Als laatste ben ik groot Harry Potter en Marvel fan. Dit jaar is een beetje een vreemd jaar, zeker voor de GSV. Ondanks dat hoop ik er toch een heel erg leuk jaar van te gaan maken met iedereen!