Voorzitter

Koen Terheijden 

Haa lezer! Ik ben Koen, de voorzitter van het negenendertigste bestuur der GSV Excalibur. Ik ben 22 jaar oud en ben als vijfdejaars dit jaar aan mijn master begonnen. Hoewel ik vaak beweer uit Brabant te komen, kom ik oorspronkelijk uit Almere. Gelukkig woon ik nu al meer dan twee jaar in het prachtige Nijmegen naast het geliefde Kronenburgerpark. Mijn favoriete onderdeel van de geschiedenis is het Middellandse Zeegebied in de late oudheid en vroege middeleeuwen, met focus op het Oost-Romeinse Rijk. Naast mijn passie voor geschiedenis doe ik al 14 jaar aan atletiek, dat doe ik nu bij ’t Haasje hier in Nijmegen. Wanneer ik niet in de geschiedenisboeken zit of over horden spring ben ik het liefst gezellig met vrienden een biertje aan het doen (of een hele hoop) in de TKB of het Cultuur Café, waar ik zelf ook werk. Mijn favoriete GSV activiteiten zijn de activiteiten waarin beweging verwerkt worden, zoals de Olympische Bierspelen of het apenkooien. Verder ben ik ook regelmatig op borrels en feesten van de GSV waarbij ik met mijn luide (en regelmatig valse) stem het liefste overal mee meezing. Ik ben altijd bereikbaar voor GSV zaken! Groetjes! 

gvs_3

Secretaris

Auke van Meer

Hallo mooie mensen! Mijn naam is Auke van Meer, ik ben 22 lentes jong en dit jaar heb ik de eer om te dienen als Secretaris van de geweldige studievereniging GSV Excalibur. Geboren en getogen in de oudste en leukste stad van het land (Nijmegen) kostte het voor mij weinig moeite om te bepalen waar ik mijn studie zou gaan doen. Naast mijn bestuursjaar ben ik momenteel bezig met het afronden van mijn Bacheloropleiding Geschiedenis aan de Radboud Universiteit. In mijn vrije tijd (voor zover ik die nog over heb) spendeer ik graag tijd aan sport, en dan in het bijzonder aan het spelen van (zaal)voetbal bij mijn vriendenteam FC Meer Pinten Dan Punten en bij SV Orion. Wanneer ik daarbuiten nog tijd overhoud, besteed ik die graag aan afspreken met vrienden, uitjes of lezen over gendergeschiedenis en Amerikaanse politieke geschiedenis. Ik kijk uit naar een geweldig jaar en hoop je snel te zien bij een van onze activiteiten (en dan in het bijzonder het ledenweekend of de leden-keuzeactiviteit)!

Portret planten Auke

Penningmeester

Fleur Schotman

Moii lieve allemaal! Mijn naam is Fleur en aankomend jaar vervul ik binnen de vereniging de functie van Penningmeester. Ik kom uit het mooiste dorp van Overijssel: Wijhe, in het mooie Salland. Ik ben 20 jaar en zit in mijn tweede jaar van Geschiedenis. Binnen de opleiding liggen mijn interesses metname bij de meer sociaal-economische onderdelen van de geschiedenis, metname alles rondom de Transatlantische driehoek en het koloniale tijdperk. Verder ben ik bestuursverantwoordelijke van de PodcastCommissie en de HInT-redactie. Daarnaast zul je mij ook bij verschillende activiteiten tegenkomen, vaak met een prachtig paarse polo, waar de leuke spelletjes mijn fanatieke kant omhoog laten komen. Op de Universiteit zul je mij geregeld tegenkomen met een kopje koffie van de Spar om de dag door te komen. Als penningmeester zul je mij vaak genoeg horen over bankzaken, financiële dingen of begrotingen, al met al: geld. Met vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht! Doegdoeg!

Fleur planten 3

Algemeen Bestuurslid Interne Betrekkingen

Rinke Angevaare 

Hoihoi! Ik ben Rinke Angevaare, 21 jaar en ik ben dit jaar het Algemeen bestuurslid Interne betrekkingen voor dit collegejaar bij de GSV! Ik kom uit Ochten, een fruitig dorp ongeveer een half uurtje van Nijmegen af in de Betuwe. Mijn persoonlijkheid is onder te verdelen in voornamelijk drie aspecten: ‘ABBA’, ‘het Eurovisie Songfestival’ en ‘Disney’. Natuurlijk besteed ik ook veel aandacht aan Geschiedenis. Geef mij maar een onderwerp vanaf de Nieuwe Tijd wat te maken heeft met Politieke -en Culturele Geschiedenis en ik kan er wat mee, voeg daarbij een stukje politieke filosofie toe en ik ben helemaal van de partij! Verder lees en game ik graag in mijn vrije tijd. Een dag op de uni bestaat voor mij wel voornamelijk uit studeren met daarbij een gezonde dosis aan cappuccino’s en kopjes soep. De rest van de dag vind je mij op de GSV-kamer, CultuurCafé of in de Refter met wanneer het mogelijk is een ijskoffie in de hand! Ik geniet van alle activiteiten die de GSV organiseert! Joejoe! 

Rinke planten

Algemeen Bestuurslid Externe Betrekkingen

Maaike Cabooter

Heyhoi allemaal! Ik ben Maaike Cabooter en ik zal aankomend jaar het Algemeen bestuurslid Externe Betrekkingen zijn. Ik ben 21 jaar en ik kom oorspronkelijk uit het zonnige zuiden, namelijk Venlo (Limburg). Dat kun je misschien horen aan mijn zachte ‘g’ en ik hou ervan om over carnaval te praten (erg veel). Ik ben bezig met het afronden van mijn bachelor en ben op dit moment een poging aan het doen tot het schrijven van mijn scriptie. In mijn vrije tijd ben ik nog wel eens sportief door te hockeyen en hou ik ervan om een (alcoholvrij) drankje te doen met vrienden en gezellig samen te eten. Natuurlijk hou ik ook van geschiedenis, en dan vooral cultuurgeschiedenis van de vroegmoderne periode, met daarin nog een beetje gender. Favoriete activiteiten van de GSV zijn het gala en de reizen (ik ben natuurlijk niet voor niks de extern geworden). Natuurlijk ben ik ook op veel andere activiteiten van de GSV te zien! Kusjes!

Maaike planten

Algemeen Bestuurslid Media

Tobias de Geest

Hey allemaal, ik ben Tobias de Geest en ik ben de benjamin van de club met mijn 19 jaren levenservaring. Ik ben een energieke jongen die op sommige momenten moet leren z’n rust te pakken. Verder ben ik af en toe te vinden in het mooie Zwolle, waar ik naartoe ga voor mijn familie en voor PEC Zwolle. Ik houd van sporten, naar de kroeg gaan en sociaal contact. Als je zin hebt in een praatje kan je zeker bij mij terecht. Verder zit ik in het tweede jaar van m’n bachelor opleiding. Ik vond in het eerste jaar vooral de nieuwe en nieuwste tijd het meest interessant en voorlopig ben ik nog niet teruggekomen op die interesse. Ik kijk heel erg uit naar het komende jaar zeker omdat de eerste paar maanden mij goed zijn bevallen!! Mijn favoriete activiteiten zijn de feesten van de Feest- en borrelcommissie, de festivals en de reizen die wij elk jaar maken met de GSV. Ciaociao!!

Tobias planten 3