Voor al je verenigingsvragen en -opmerkingen kun je vanzelfsprekend terecht bij het bestuur. Toch kun je niet met elke vraag bij hen terecht. Hiervoor heeft de vereniging drie vertrouwenscontactpersonen. Deze leden van de Raad van Advies bieden je een laagdrempelige mogelijkheid om je zorgen en/of problemen op een vertrouwelijke manier te delen. Of het nou gaat om een situatie op de campus, binnen de vereniging of buiten de studie om; onze vertrouwenscontactpersonen bieden je graag een luisterend oor en een veilige plek om je hart te luchten. Ze werken vertrouwelijk en wat je met hen deelt wordt niet bekend gemaakt binnen de vereniging of gedeeld met het bestuur of elkaar. Ze zijn er voor iedereen die daar behoefte aan heeft dus schroom niet om contact met hen op te nemen. Dit jaar zijn onze vertrouwenscontactpersonen Jurre, Imke en Jara. Je kunt ze contacteren door een mailtje te sturen naar vertrouwenscontactpersoon.gsv@gmail.com, hierbij is het ook toegestaan om een voorkeur uit te spreken voor wie van hen je het meest vertrouwd bij voelt. Hieronder stellen de vertrouwenscontactpersonen zich even kort aan jullie voor:

Lieve GSV-ers, Mijn naam is Jara van Schijndel, 23 jaar en momenteel bezig met de master Politiek en Parlement. Als 6e-jaars student loop ik al een tijdje mee bij de GSV, ben ik lid geweest van meerdere commissie en heb ik zelfs in het collegejaar 2020-2021 een bestuursjaar binnen de vereniging gedaan. Daarnaast ben ik dit jaar lid van de RVA. Door de drukte van de master ben ik dit jaar wat minder te vinden op activiteiten, maar vaak kom ik wel even op het ledenuurtje om wat koffie te stelen. Je kunt altijd naar me toe komen als je me ziet lopen op de uni, of ziet zitten in het ESC (een plek waar ik praktisch gezien woon). Een berichtje sturen via het mailadres van de vertrouwenspersoon of een persoonlijk appje als je dat prettiger vindt, mag natuurlijk ook altijd 😊

Lieve GSV’ers, ik ben Jurre, ik ben 22 jaar oud en ik ben op dit moment bezig met de Educatieve Master. Het kan zijn dat je me ooit bij een van de vele activiteiten en/of ledenuurtjes hebt gezien: deze bezoek ik graag. Dit jaar ben ik voor het tweede jaar lid van de Raad van Advies, waarbinnen ik als een van de vertrouwenscontactpersonen bezig ben. Zit je ergens mee, heb je behoefte aan een luisterend oor of wil je gewoon even ergens over praten, mag je altijd mij aanspreken of mailen via het VCP-emailadres 🙂

Lieve GSV’ers, mijn naam is Imke van Dijk, ik ben 22 jaar oud en momenteel druk bezig met het afronden van mijn bachelor Geschiedenis. Wellicht heb je me al wel eens gezien bij de GSV, waar ik vorig jaar met veel plezier een bestuursjaar heb gedaan. Dit jaar ben ik wat minder frequent aanwezig, maar ik spendeer nog steeds regelmatig een te lange pauze op de GSV-kamer en bezoek zo nu en dan ook nog graag een activiteit. Bovendien ben ik sinds dit jaar lid van de RvA en tevens één van de vertrouwenscontactpersonen. Dat houdt in dat je altijd bij me terecht kan als je behoefte hebt aan een luisterend oor als je zit met een vervelende situatie, of gewoon even je hart wilt luchten over iets. Schroom niet om me een appje te sturen, me ergens aan te spreken of natuurlijk een mailtje te sturen naar het VCP-emailadres!

Dus nogmaals: Vertrouwenscontactpersonen kunnen een luisterend oor bieden en samen met jou naar oplossingen zoeken als je ergens mee zit. Ze zijn voor iedereen en alles wat je deelt met hen is volledig vertrouwelijk. Je kunt ze contacteren via hun email adres: vertrouwenscontactpersoon.gsv@gmail.com

Jara, Jurre en Imke.