Lid worden van GSV Excalibur kan op elk moment gedurende het collegejaar. Je kunt jezelf inschrijven door een inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier kun je hieronder downloaden als .docx- of .pdf-bestand.

Nadat je het formulier hebt ingevuld

kun je het digitaal opsturen door het hieronder te uploaden, langsbrengen op de verenigingskamer (Erasmustoren, kamer 12.11) of via de post versturen naar: GSV Excalibur, Erasmusplein 1, 6525 HT Nijmegen, kamer 12.11.

Let op: Het formulier is niet geldig als het niet ondertekend is. Op het moment van ondertekenen moet je achttien jaar of ouder zijn. Ben je nog geen achttien jaar oud, dan moet het formulier ook ondertekend worden door je wettelijke vertegenwoordiger (je ouder of verzorger). Op het moment dat jij jezelf inschrijft wordt van jou verwacht dat je kennis hebt genomen van de Statuten, het Huishoudelijk Reglement en het privacystatement van de vereniging. Nadat je inschrijving is verwerkt zal je een bevestiging ontvangen.

Je gegevens worden, zoals vermeldt in het privacystatement, verwerkt in het digitaal administratieprogramma Conscribo en fysiek bewaard achter slot en grendel. Indien je je gegevens digitaal aanlevert zullen deze digitale gegevens na verwerking verwijderd worden, hetgeen je bevestigd zult krijgen.