De Reiscommissie van de GSV bestaat uit een groep enthousiaste GSV’ers die ervan houdt om zich voor hun medestudenten te verdiepen in andere landen en om spectaculaire reizen op te zetten. Tijdens de reizen zorgt deze commissie ervoor dat alles goed verloopt en dat de reizigers een fantastische reis meemaken!

Ieder jaar vindt er een Kleine en een Grote Reis plaats. De Kleine Reis duurt één weekend. In voorgaande jaren zijn we al naar Brugge, Frankfurt, Praag en Gent geweest. De Grote Reis vindt altijd plaats in de meivakantie, en duurt dan ook een week. Afgelopen bestemmingen voor deze reis waren onder anderen Bosnië, Servië en Kroatië, Portugal en Marokko.

De Reiscommissie doet ieder jaar zijn uiterste best om de mooiste plekjes te ontdekken voor onze reizigers. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd tijdens de reizen. Denk hierbij aan stadswandelingen, museumbezoeken en natuurlijk ook kroegentochten. Naast deze Grote en Kleine Reis worden er soms ook themareizen georganiseerd. Zo zijn we vorig jaar naar Oost-België en Frankrijk geweest, in het teken van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, en het jaar daarvoor naar Oost-Berlijn voor een DDR-Reis.