Welk bestuurslid ben jij?

0%

Welke van deze activiteiten ga je het liefst naar toe?

Wat drink je het liefst tijdens een avond stappen?

Wat is je favoriete vakantieland?

Welke sport doe je het liefst?

Wat is je favoriete historisch figuur?

Wat is je favoriete boek?

Wat is je favoriete spel?

Wat eet je het liefst?

Koffie of Thee?

Favoriete plek op de uni?

Waar kan jij je niet meer vertonen?

Je hebt bestuursvergadering om 18.30, hoelaat ben je aanwezig?

Je komt aan op een constitutieborrel, wat doe je als eerste?

Quinten
Show hint

De mokken moeten afgewassen worden, wat is je mood?

Wat is je favoriete Nijmeegse kroeg?

Welk bestuurslid ben jij?
Nicolette
Jij bent Nicolette!! Jij blijft liever lang slapen en neemt wat ruimer de tijd. Toch ben jij altijd bij gezelligheid van de GSV-kamer of een leuke Cantus. Toch ben je ook secuur en geordend. Wellicht is de functie van secretaris iets voor jou?
Michiel
Jij bent Michiel!! Jij leeft voor koffie en houdt niet alleen van muntjes inwisseleeeh op constitutieborrels. Ook overdag heb jij alle controle over de centjes, door een goede punctuele planning. Misschien is penningmeester wel iets voor jou?
Mo
Jij bent Mo!! Je lijkt van misschien ongestructureerd doordat je het niet zo nauw neemt met de tijd. Toch heb jij door goed out of the box the denken volledige controle over alle planningen en maak je ze zo flexibel als (mo)gelijk. Overweeg een functie als bestuurslid Interne Betrekkingen.
Jordi
Jij bent Jordi!! Door jouw geweldige talenknobbel en je geweldige ambitie kun jij perfect reizen organiseren en sponsordeals sluiten. Wie weet solliciteer jij volgend jaar wel voor Algemeen bestuurslid Extern.
Sam
Jij bent Sam! Jij bent altijd op de GSV kamer te vinden en ook geen feestje is jou teveel. Vergeet niet naast je GSV activiteiten ook ruimte te maken om te studeren. Of denk je toch liever na over een bestuursjaar als Algemeen bestuurslid Media!
Dionne
Jij bent Dionne!! Jij houdt van gezelligheid en gaat met plezier naar veel GSV activiteiten. Jij kan de vereniging bij elkaar houden en toch nog tijd hebben voor lekker te genieten van het zonnetje. Overweeg eens een bestuursjaar als voorzitter van de mooiste studievereniging van Nederland.

1 reactie op “Welk bestuurslid ben jij?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *