Wat kun je met de GSV pas? – GSV Excalibur

GSV-Pas

Een echte GSV’er neemt zijn pasje overal mee… maar wat kun je er nou eigenlijk mee? Wij hebben ervoor gezorgd dat jij het zuinigst om kunt gaan met je geld tijdens je studententijd. Kijk maar!

Horeca-Acties

Camelot

Op vertoon van de GSV-pas kun je van maandag tot donderdag bier bestellen voor 2€. Het houdt echter niet bij het bier op, want je kunt ook om te eten terecht bij de Camelot voor een harstikke betaalbare prijs! Voor €7,50 kun je van maandag tot en met vrijdag de daghap bestellen (vlees, vis of vegetarisch!).

Fuik

Van maandag tot en met donderdag kun je je biertje halen voor 2€ (i.p.v. 2,80€!). Ook kun je het paarskleurige Excalibur Shotje bestellen voor 1,50€! (Coeberg bessenlikeur samen met Blue Curacao)

Boekenwinkels

Dekker van de Vegt

Als lid van de GSV kun je bij deze boekenwinkel terecht als je boeken nodig hebt, met maar liefst 10% korting! Ze beschikken ook over een klein cafétje waar men kan studeren als het weer eens te druk is in de UB.

Roelants

Ook kun je je boeken bestellen bij Roelants met een korting van 10%. Als je online wilt bestellen kun je de kortingscode GSV intypen voor een korting van 10%.

Kleding

Niet alleen gaat de GSV Merch via Dressme (hier te bestellen!), maar je kunt als GSV-lid ook zelf een bestelling plaatsen. Dressme beschikt over een breed kledingassortiment voor een scherpe prijs, die alleen maar scherper wordt dankzij een 10% korting bij vertoon van de GSV-pas!

Musea

Velorama

Ooit benieuwd geweest naar de geschiedenis van de fiets? Dit klein lokaal museum kan dan een leuk uitje zijn voor jou! Als GSV’er kun je met vertoon van je GSV-pas er voor €3 terecht, in plaats van 6€.