Menu Sluiten

Wat biedt GSV Excalibur? – GSV Excalibur

Wat biedt GSV Excalibur?

GSV Excalibur is de studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. GSV Excalibur heeft ongeveer 650 leden en organiseert elk jaar rond de honderd activiteiten. Dit zijn uiteenlopende activiteiten van lezingen en een congres tot feesten, borrels en sportactiviteiten. Onze vereniging bestaat uit veelal geschiedenisstudenten, maar ook uit alumni en verschillende donateurs.

Wat heeft GSV Excalibur u te bieden?

Door ons diverse ledenbestand kunnen wij u onder de aandacht brengen bij een grote groep studenten en alumni. Ook hebben wij een breed netwerk in historische en wetenschappelijke kringen in Nederland, specifiek in Nijmegen.

Wij hebben verschillende opties en mogelijkheden voor partnerschappen en sponsoring. Zo staan wij open voor verschillende soorten sponsoring. De verschillende opties zijn hieronder te vinden:

  • Website: U kunt een banner met uw logo krijgen op de website onder het kopje sponsoring.

 

  • HInT: Dit is het tijdschrift van GSV Excalibur, het verschijnt vijfmaal per jaar. Hierin kunnen advertenties worden geplaatst.

 

  • Social Media: Via de social media zijn verschillende opties voor sponsoring mogelijk.

 

  • Nieuwsbrief: GSV Excalibur stuurt maandelijks al haar leden een nieuwsbrief. Hierin kunnen sponsoracties worden meegenomen.

 

Heeft u nog vragen of heeft u interesse? Dan  kunt u mailen naar: acquisitiecommissiegsv@gmail.com of excalibur@let.ru.nl