Voordelen van de GSV-pas

Bier- en eetcafé Camelot

Van maandag tot en met donderdag krijg je met het tonen van je lidmaatschapskaart bier voor 2.50, fris voor 2 euro en wijn voor 3 euro! 

New York Pizza Nijmegen

Iedere dag van de week 25% korting op pizza’s bij bezorgen en afhalen! Bij de vestigingen Sint-Annastraat en Molenweg bestel je nu je pizza’s met 25% korting door online gebruik te maken van de kortingscode ‘GSV‘. Alleen te gebruiken via de New York Pizza website of app.

Café Pool

Als je na je eerste uur poolen nog lang niet genoeg hebt gehad kun je door het laten zien van je GSV lidmaatschapspas het tweede uur gratis poolen! Daarnaast krijg je ook nog eens 5 shotjes voor maar €10,-

Let op! Dit is niet geldig op vrijdagavond en zaterdagavond.

Boekhandel Roelants

Bestel je studieboeken via Roelants en ontvang 10 procent korting met de GSV pas! Weet je niet precies welke boeken je nodig hebt? Geen zorgen. Op de site van boekhandel Roelants hebben we een eigen pagina met een overzicht van al onze collegeboeken. Gebruik voor de korting de code ‘GSV<3 BOOKS’. 

LaserQuest

  • Alle dagen €2,50 korting op MysticGolf, ook voor één introducé.
  • Van dinsdag tot en met woensdag tussen 19:00 en 22:00: een pakketdeal voor maar €10,- vanaf 15 personen waarmee je kunt Lasergamen, Lasersquashen en eenmaal bier of fris kunt drinken. Een extra ronde Lasergame kost ook nog eens maar €5,-.

DressMe Clothing

Bestel en customize je kleding met 10 procent korting!

Dekker v.d. Vegt

10 procent korting op tweedehands artikelen, buitenlandse boeken, agenda’s en kalenders.

Vrijheidsmuseum

Bij het Vrijheidsmuseum krijg je korting op de entreeprijs. Voor GSV leden is deze slechts 3 euro! 

Bar de Regenboog

Bij Bar de Regenboog kun je op vertoon van je ledenpas een vaasje voor maar €2,50 krijgen! 

Café De Professor

Op vertoon van je ledenpas krijg je 10% korting op eten bij Café De Professor! Dit is geldig op zaterdagen, zondagen, maandagen en dinsdagen.