GSV Merchandise 2022

Hoodies

Dit jaar zijn er weer unieke GSV Hoodies te verkrijgen! Voor maar €23,49 kun jij shinen met de vereniging op de borst en Arthur op de mouw. De hoodie is verkrijgbaar in maar liefst drie kleuren: Lila, Navy en Zwart! 

 

Sweaters

De geliefde sweater van het afgelopen jaar komt terug in een nieuw tintje: in plaats van ons prachtige zwaard zal dit jaar Arthur een comeback proberen te maken door over onze drie geliefde letters ‘GSV’ heen te leunen. Daarnaast staat ons prachtige nieuwe logo groots op de achterkant. Koop de sweater nu in Zwart, Navy of Wit voor maar €17,02!

Shirts

Het welbekende T-shirt kon uiteraard niet wegblijven dus ook dit jaar is zij weer beschikbaar. Dit keer echter met ons prachtige nieuwe logo op de borst. Koop het shirt nu voor maar €14,07 in Wit, Zwart en Navy!

Doppers

Nieuw dit jaar zijn de GSV Doppers! In de prachtige paarsachtige kleur Funky Fuchsia en met het nieuwe logo en de naam van onze vereniging pronk jij komend jaar met jouw nieuwe milieubewuste waterfles! Koop dit item voor maar €13,60!