Menu Sluiten

Lid worden

Waarom lid worden?

GSV Excalibur is de studievereniging verbonden aan de opleiding Geschiedenis. Voor studenten geschiedenis aan de Radboud Universiteit biedt de vereniging op ongedwongen wijze een groot aantal voordelen zowel op studiegebied als ook op sociaal vlak. Iedere geschiedenisstudent is van harte welkom bij de vereniging en nagenoeg alle geschiedenisstudenten zijn ook lid van de vereniging. De vereniging kent geen ontgroeningen of dergelijke verplichtingen waardoor de invulling van het lidmaatschap voor iedere student geheel aan zichzelf is.

In het kort biedt de GSV de volgende voordelen:

  • Studieboeken met hoge korting;
  • Ondersteuning bij je studie;
  • De mogelijkheid om een groot aantal studiegenoten te ontmoeten;
  • Ontspannende activiteiten;
  • Studiegerelateerde actviteiten;
  • Het eigen Historisch Institutioneel Tijdschrift (HInT);
  • Kortingen, onder andere bij Café Camelot in de stad;

Studeer je geen geschiedenis maar wil je toch verbonden zijn aan de studievereniging dan kun je je ook inschrijven als gastlid of donateur!

Hoe schrijf ik mijzelf in?

Lid worden van GSV Excalibur kan op elk moment gedurende het collegejaar. Je kunt jezelf inschrijven door een inschrijfformulier in te vullen, deze kun je hier onder downloaden als docx.- of pdf.-bestand. Nadat je het formulier hebt ingevuld kun je het digitaal opsturen naar excalibur@let.ru.nl, via de post naar: GSV Excalibur, Erasmusplein 1, 6525 HT Nijmegen, kamer 12.11. Het formulier is niet geldig als het niet indertekend is, op het moment van ondertekenen moet je achttien jaar of ouder zijn. Ben je nog geen achtienjaar oud dan moet het formulier ook ondertekend worden door je wettelijke vertegenwoordiger, je ouder of verzorger. Op het moment dat jij jezelf inschrijft wordt van jou verwacht dat je kennis hebt genomen van de Statuten, het Huishoudelijk Reglement en het privacystatement van de vereniging. Nadat je inschrijving is verwerkt zal je een bevestiging ontvangen.

Je gegevens worden, zoals vermeldt in het privacystatement, verwerkt in het digitaal administratie programma conscribo en fysiek bewaard achter slot en grendel. Indien je je gegevens digitaal aanlevert zullen deze digitale gegevens na verwerking verwijderd worden, hetgeen je bevestigd zult krijgen.

inschrijfformulier

Statuten

Huishoudelijkregelement