Gegevens wijzigen
Ben je ingeschreven bij de GSV, maar kloppen jouw gegevens niet (meer), of ben studeer je geen geschiedenis meer? Geef dat dan door! Kleine wijzigingen kun je gemakkelijk doorgeven door simpelweg een mailtje te sturen naar excalibur@let.ru.nl met je gewijzigde gegevens, nadat je gegevens zijn gewijzigd ontvang je een bevestiging. Indien je geen geschiedenis meer studeert kun je jezelf overschrijven naar gastlid of donateur als je betrokken wilt blijven bij de vereniging.
Voor het doorgeven van grote wijzigingen wordt je verzocht om een nieuw inschrijfformulier in te vullen, dat kun je hier onder downloaden als docx.- of pdf.-bestand. Nadat je het formulier hebt ingevuld kun je het digitaal opsturen naar excalibur@let.ru.nl of via de post naar: GSV Excalibur, Erasmusplein 1, 6525 HT Nijmegen, kamer 12.11. Het formulier is niet geldig als het niet indertekend is. Vermeldt bij het opsturen dat je je gegevens wilt wijzigen! Na het verwerken van je gegevens zal je oude inschrijfformulier met de oude gegevens vernietigd worden en ontvang je een bevestiging.

Je gegevens worden, zoals vermeldt in het privacystatement, verwerkt in het digitaal administratie programma conscribo en fysiek bewaard achter slot en grendel. Indien je je gegevens digitaal aanlevert zullen deze digitale gegevens na verwerking verwijderd worden, hetgeen je bevestigd zult krijgen.

​Als studievereniging is het niet ongewoon dat leden na hun studie enkel nog betrokken zijn als donateur of zichzelf uitschrijven als lid. Ervaringen van oud-geschiedenisstudenten kunnen echter zeer waardevol zijn voor volgende generaties geschiedenisstudenten. Het is voor de Opleiding Geschiedenis en de studievereniging van grote toegevoegde waarde om in contact te kunnen blijven met oud-geschiedenisstudenten. Om deze reden vragen wij ook leden die zichzelf uitschrijven of zichzelf overschrijven naar donateur om een contactformulier voor oud-geschiedenisstudenten in te vullen. Op deze manier kunnen wij als studievereniging in contact blijven met jou als oud-geschiedenis student. Het formulier kun je hier onder downloaden als docx.- of pdf.-bestand. Nadat je het formulier hebt ingevuld kun je het digitaal opsturen naar excalibur@let.ru.nl of via de post naar: GSV Excalibur, Erasmusplein 1, 6525 HT Nijmegen, kamer 12.11. Het formulier is mag niet verwerkt worden door de vereniging als het niet indertekend is.

Je gegevens worden, zoals vermeldt op de achterzijde van het formulier fysiek bewaard achter slot en grendel. Indien je je gegevens digitaal aanlevert zullen deze digitale gegevens na verwerking verwijderd worden, hetgeen je bevestigd zult krijgen.

Uitschrijven
Als vereniging betreuren we het natuurlijk als leden hun lidmaatschap opzeggen. Mocht je geen geschiedenis meer studeren kun je jezelf overschrijven naar gastlid of donateur om zo toch betrokken te blijven bij de vereniging. Mocht je jezelf om een bepaalde reden niet meer thuis voelen bij de vereniging, voel je dan niet bezwaard om eerst in gesprek te gaan met het bestuur of met een individueel bestuurdslid. Mocht je jezelf toch willen uitschrijven dan kun je dat doen door een verzoek tot uitschrijving te sturen naar excalibur@let.ru.nl of via de post naar: GSV Excalibur, Erasmusplein 1, 6525 HT Nijmegen, kamer 12.11. We hopen dat je je verzoek tot uitschrijving vergezeld met een hier onder beschikbaar contactformulier voor oud-geschiedenisstudenten. Door het formulier in te vullen en op te sturen naar excalibur@let.ru.nl, kan GSV Excalibur in contact blijven met oud-leden. Dit is enerzijds bedoeld om contact op te kunnen nemen met oud-geschiedenisstudenten voor speciale activiteiten, gericht op oud-geschiedenisstudenten, zoals een alumnidag. Anderzijds is dit bedoeld om oud-geschiedenisstudenten te kunnen benaderen voor bijvoorbeeld het geven van voorlichtingen op carrièredagen zoals de Arbeidsmarktoriëntatiedag en dergelijke.