Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alumnidag

april 23 @ 12:30 - 17:00

Beste alumni,

Op zaterdag 23 april organiseert de GSV in samenwerking met de opleiding eindelijk weer een Alumnidag voor Nijmeegse historici! Een uitstekende kans om je oud studiegenoten weer eens te treffen, andere oud-geschiedenisstudenten te leren kennen of gewoon lekker te netwerken. Het programma voor de dag ziet er als volgt uit:

12:30 inloop met koffie/thee in het Sportcafé The Yard
13:30 lezing door Prof. dr. Daniëlle Slootjes in de kapel van het Berchmanianum
14:30 gezamenlijk in gesprek over ‘afstuderen in coronatijd’
15:30 borrel in het Sportcafé The Yard (tot ongeveer 17:30, er zullen hapjes aanwezig zijn, drankjes zijn voor eigen kosten)

Je kunt je aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier. Deelname aan de activiteit zelf is kosteloos, de drankjes bij de borrel nadien zijn voor eigen rekening. Uiteraard mag je deze uitnodiging ook aan je contacten, vrienden, oud-studiegenoten en andere historici uit je netwerk sturen, mits ze in Nijmegen Geschiedenis hebben gestudeerd. Je kunt je aanmelden tot en met dinsdag 19 april. Je zult vervolgens uiterlijk woensdag 20 april een aanmeldbevestiging krijgen met daarin toegevoegd het officiële programma. Wij hopen je ontzettend graag te zien op de Alumnidag!

inschrijflink : https://forms.gle/Vcse88iodBhSeuKC9

Gegevens

Datum:
april 23
Tijd:
12:30 - 17:00

Organisator

GSV Excalibur
Telefoon:
024-3612294
E-mail:
excalibur@let.ru.nl
Bekijk de site van Organisator

1 gedachte over “Alumnidag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.