De nieuwe merchandise is binnen!

!Attentie attentie!

Er komt weer nieuwe GSV merchandise aan! Sterker nog: de merchandise staat al online! Wil jij nou ook een leuke sweater of zelfs een T-Shirt met het logo van je geliefde studievereniging? Surf dan snel naar de site van de GSV en bestel! Voor deze editie van de merchandise is zelfs een nieuw logo gemaakt, gewoon omdat het kan. Bovendien zijn de GSV windjacks uit de jaren ’90 weer terug van weggeweest! Al deze merchandise wordt mede mogelijk gemaakt door Dress Me Clothing. Je hebt nog tot en met zondag 18 april om je merchandise te bestellen, dus wees er snel bij! Via de onderstaande link kom je direct op de site uit om te bestellen. Druk vooral op de oranje ‘bestel’ knop! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *